Bilderna

Tänk vad populärt det blivit med fotografering! Jag menar då fotograferande med en riktigt fiiin kamera med många olika objektiv och funktioner att använda sig av. Särskilt syns detta intresse blomstra inom matbloggsvärlden, men för guds skull inte bara där: var och varannan Svensson springer omkring med en mindre resväska på axeln istället för den lilla kameran i fickstorlek. Inget fel med detta, inte alls! Jag skulle gärna haka på trenden om jag hade lite mer tid... och pengar... För hur det är så har dygnet bara 24 timmar, plånboken är inte smällfet och jag har dessutom fler intressen jag vill hinna med och ha råd med. Därför är så gott som alla bilder på denna blogg tagna med min lilla smartphone - det får ni helt enkelt stå ut med! Så förskräckligt hemska bilder tycker jag faktiskt inte att det blir heller... I alla fall inte om man tänker på att de är tagna med en mackapär som även går att använda för att bland annat surfa runt på internet och spela spel med, se på tv och lyssna på radio med, hålla koll på motionen och se hur vädret är på andra sidan jorden... Ja just det: som man kan ringa med också! Ja, för att vara tagna med en sådan "multigrej" tycker jag nog att bildkvaliteten ändå får ett gott betyg =)
(Men visst önskar jag också att jag hade en sådan där riktigt fin kamera... Precis som jag önskar att jag hade en finfin kaffemaskin för den perfekta espresson, som hjälper mig att skumma det perfekta skummet till min cappuccino och i smakens värd förflytar mig till ett älskat och saknat Italien...)

Jag är nu inte särskilt orolig för att någon ska "stjäla" mina bilder, för haha - bra är de inte ;-) Om du ändå av någon anledning skulle vilja använda någon av mina bilder så är jag tacksam om du först kontaktar mig och ber om lov... Enklast gör du detta genom att lämna en kommentar här på bloggen =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar