Recepten

Recepten du finner på denna blogg kan ha väldigt olika ursprung. En del är kopierade rakt upp och ner från någon bok, blogg eller tidning - då försöker jag alltid att ange källan och om det är en blogg länka till den. Många gånger är recepten dock "ärvda", egna påhitt eller skapade ur ett minne av något gott jag ätit någonstans någongång och så är det med det!

Det är inte otroligt att min förälskelse i det italienska köket kanske skiner igenom ibland, eller att min förkärlek för att baka bröd, tårtor och kakor helt tar över bloggen under en tidsperiod då jag "snöar in" på det. Vill du följa min blogg är det så det är och jag hoppas förstås att du gillar det!

Vad det gäller dieter och råvaror... Låt mig säga så här: Jag följer inte olika "trend-dieter" och jag försöker undvika "skräpmat" och produkter med en massa konstiga tillsatser. Jag försöker använda närproducerade råvaror och sådant som är i säsong, men gör undantag ibland. Jag lagar och äter utav det mesta för så mår jag, min kropp och själ bäst. Amen! Den som mår bra av att äta på något annat vis gör naturligtvis rätt i att göra så =)

Pssst! Visst fuskar också jag ibland och äter en sådan där "amerikansk dubbekmacka" med köttfärsbiff och rosa sås. Det har även hänt (två gånger) att jag kommit hem från affären med en sådan där påse med "färdig" potatisgratäng som bara ska in i ugnen - men oj vad jag ångrat mig då... En bekännelse till när jag ändå är i farten: jag har en viss svaghet för korv med bröd... Helt vanlig korv med bröd - svensk gatumat i all sin enkelhet :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar