Om Karin och Karins goda

Vem sitter bakom tangentbordet för Karins goda?
Jo, som ni antagligen redan gissat så heter jag Karin och bor i ett falurött hus i ett litet villasamhälle i Västergötland med min man, vår son och våran hund. Till yrket är jag legitimerad djursjukskötare men byter för tillfället bana till medicinsk sekreterare. Att jag skriver "för tillfället" är ett mycket medvetet ordval: En del av mig är fortfarande djursjukskötare, fastän jag inte jobbar som det just nu, och vem vet vad framtiden har att bjuda på? 
Utöver mitt djurintresse och min familj så fylls mina tankar och min fritid bl.a. även av odling och annat trädgårdsarbete. Ett annat väldigt stort intresse för mig är det som utspelar sig i hemmets hjärta, köket: matlagning, bakning av såväl bröd som kakor och tårtor, tillverkning av eget godis till julen och söta desserter... Ja, det var därför jag började skriva den här bloggen!
Att det blev någon blogg överhuvudtaget kan jag tacka de vänner som "tjatat" på att de faktiskt skulle vilja se mina recept och inlägg publicerade på detta vis. Jag kan även tacka en tidigare studiekamrat, Linda, för att jag kom mig för att försöka skapa något på det här viset. Linda har en egen blogg, lindasmat.blogspot.com, och jag har följt hennes bloggande från ett tidigt stadium och inspireras av hur hennes presentationsteknik utvecklats under åren.

Bloggen föddes som sagt för att jag skulle dela med mig av det jag gör i köket... Men ni kommer även att få läsa om en hel del annat som passar in under rubriken Karins goda, fastän det inte är ätbart. Livet är ju fullt av goda saker! Goda känslor, goda stunder, goda platser och go'a människor... 

Välkommen!


2 kommentarer:

  1. Lycka till och jag kommer att följa dig!

    SvaraRadera
  2. Vi tackar och bockar för smaskig påsktårta! Nu behöver vi inte äta mer idag...

    Du måste lägga ut ditt recept på foccacia så fler kan få baka det, jag gjorde två långpannor till studenten men det tog slut i ett nafs. Gott gott!

    SvaraRadera